lørdag 20. februar 2016

Vår aller siste dag i Malawi!

Hei!

I dag har vi hatt vår aller siste hele dag her i Malawi! Vi har brukt dagen til å bade og gjøre et siste forsøk på å få litt farge. Vi har også vært på kafé. Emilie og Kathinka har også vært ute for å spise lunsj sammen med en av lærerne på Bambino. Noen av oss har også vært på Chatuwa for å ta en siste titt på shelteret.  

Natten ble lang for noen av oss, derfor ble frokosten inntatt sent. Etter frokost reiste noen av oss ut for å veksle penger og reise på kafé for å drikke iskaffe og spise et "lite" kakestykke!


Når vi har tilbake fra kjøreturen skiftet alle til badetøy og hoppet i bassenget. Vi har i dag hatt veldig fint vær, så et siste forsøk på å få litt farge ble gjort. 


Christon, rektoren på Mwenyekondo var innom hotellet i dag. Han kunne fortelle at skiltet på shelteret var ferdig, derfor var det bare å sette seg i bilen og kjøre for å se. Det eneste som mangler nå er at tavlen skal bli ferdig. Den skal vist nok bli ferdig i morgen. 


Nå er vår siste dag i Malawi straks over. Vi har alle sammen brukt kvelden på å pakke koffertene. Vi har pakket inn trefigurer, veid kofferter og sjekket at alt er innenfor. I morgen reiser vi fra hotellet vet tolvtiden og forlater Malawi for denne gang. Syn som på bildet under blir derfor ikke hverdagskost lenger!

Alle foto: Maud

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar