fredag 5. februar 2016

Tavlemaling

Hei!

Så langt i dag har vi undervist på skolene våre. Emilie og Kathinka har vært på Lake Malawi i dag sammen med klassen sin. Det tenker jeg at det kommer et blogginnlegg om i morgen, for de kom ikke tilbake til skolen før klokken 20, så de var på tur i 13timer. Tenker derfor det er lurt at de skal få slappe av resten av kvelden.

På Mwenyekondo har elevene jobbet i grupper med blader i dag også. De har også hatt fotballtrening, så nå er laget deres klart til turneringen. 

Fotballtrening! Foto: Marit

Fotballtrening! Foto: Marit

Fotballtrening! Foto: Marit

Paul, sjåføren vår var med på å velge laget! Foto: Marit

Fotballtrening! Foto: Marit

Gode supportere! Foto: Marit

Skolegården! Foto: Marit

Arbeid med blader! Foto: Marit

Elever! Foto: Marit

Elever! Foto: Marit

Cecilie trår alltid til når det trengs hjelp! Foto: Marit

Elever! Foto: Marit


På Chatuwa har elevene i dag gjort ferdig treet de startet på på onsdag. De har også avsluttet tema om geometriske former. Vi avsluttet uken med at elevene fikk fargelegge ferdig årshjulet sitt. 

Elevene hjelper til med å dele ut ark! Foto: Maud

Maud hjelper til med oppgaver! Foto: Karoline

Elevene sitter fin på gulvet med sitteunderlag laget hjemme i Norge! Foto:Maud


Har man ikke passer må man finne på noe annet lurt! Foto: Maud

På vei hjem fra skolen hender det at man blir sliten. Da er det lov å ta seg en liten lur! Foto: Sebastian 


Etter skolen i dag reiste vi tilbake til hotellet for å spise lunsj, noen badet også. Når vi var ferdig med å spise gikk bilen tilbake til skolene igjen for vi skulle nemlig male tavlene i dag. I utgangspunktet er planen å male tavlene i de klassene vi er i, men om vi har mer maling igjen så tar vi de tavlene vi har nok til. Når vi kom på Chautwa drev elevene å vasket tavlen og hele klasserommet. Vi sa at vi kom for å vaske og så male, men da syns læreren at elevene skulle få vaske før vi begynte å male. Elevene kastet vann rundt og det var vann overalt, men de ryddet fint opp etter seg, nå det er lov å håpe at klasserommet lukter litt bedre på mandag. Vi fikk malet ferdig første strøk og i morgen skal vi tilbake for å ta ett strøk til!

Jentene vasker tavla! Foto: Maud

Jentene vasker tavla! Foto: Maud

Jentene vasker tavla! Foto: Maud


Gulvet i klasserommet! Foto: Sebastian

Jentene vasker ut vannet! Foto: Maud

Tavla før! Foto: Maud

Tavla etter! Foto: Maud

Gutta maler tavla! Foto: Maud

Gutta maler tavla! Foto: Maud

Etter at vi var ferdig med å male reiste vi tilbake til hotellet for å skifte før vi reiste videre til Four Seasons. Der var det i dag nordisk treff, så de på ambassaden anbefalte oss å dra dit. Alle som var fra nordiske land var invitert, så vi møtte andre nordmenn og svensker, men jeg kan ikke si at vi møtte noen fra andre land enn det. Møtet skulle være på baren på Four Seasons, så vi gikk ditt først og tok en drink. Vi var noen av de første som var der, men utover kvelden kom det mange. Vi snakket sammen med noen av de som var der og overraskende mange av de var lærere. Hun ene damen spurte om det var greit om hun var med oss på skolen en dag, noe vi selvfølgelig sa ja til, så hun blir nok med til en av skolene i løpet av uken. Siden vi skulle møtes i baren hadde de kun pizza, noe vi har spist tre dager på rad. Derfor gikk noen av oss opp til restauranten som er der for å spise middag.

Noen drinker heter det samme som hjemme, en er absolutt ikke det samme for det! Foto: Maud

Musikkquiz med ølflasker! Foto: Maud


Venter på maten! Foto: MaudKjempe god middag! Foto: Maud


På vei ned til baren! Foto: Maud


Etter at vi hadde spist gikk vi ned til baren igjen før vi senere reiste tilbake til hotellet. Nå sitter vi litt spredt rundt, noen har lagt seg, andre spiller kort og noen sitter og tar en øl før det er tid for å finne sengen. 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar