mandag 8. februar 2016

Golfing

Hei!
Første dag i en ny uke og akkurat to uker til vi er hjemme igjen! Ny uke med nye praksislærere og først ut til å ha med seg de nye praksislærerne var Mwenyekondo. Dagen i dag har gått veldig fort, vi hadde dagen vår på skolen og så reiste vi rett til butikken for å handle litt. Når vi kom tilbake spiste vi lunsj og slappet før vi hadde et møte med lærerne. Noen av oss har også vært ute og spilt ni hull på golfbanen i dag.


På Bambino i dag har Kathinka og Emilie byttet klasse. De har de to siste ukene vært i 1A, men nå har de byttet til 1B. De har jobbet med stasjoner og eleven har vært delt i grupper. På den ene stasjonen har elevene jobbet med bukkene bruse, mens på den andre har elevene laget elger ved bruk av kroppsdeler.


På Mwenyekondo har de jobbet videre med tema blader og stilker. De har også jobbet med religionsfaget som her nede stort sett dreier seg om kristendommen. Elevene har også jobbet med engelsk. 
Ringeklokken på skolen! Foto: Marit

Emily underviser! Foto: Marit

Barn i klasserommet! Foto: Marit

Gutt i klasserommet! Foto: Marit

Marit underviser på nymalt tavle! Foto: Stine

Elever i klasserommet! Foto: Marit


Shelteret til Friends of Lilongwe! Foto: Marit

Shelteret til Friends of Lilongwe! Foto: Marit


På Chatuwa har Karoline og Maud valgt å dele klassen i to, slik at det kun er 60 elever i hver gruppe. En gruppe inne og en gruppe ute som begge jobber med matte. Guttene har hatt om å finne mening i dikt og hvordan trykk kan endre meningen av et ord. Alle fire har også dramatisert eventyret Bukkene Bruse i begge klassene. 
Fornøyd lærer med nymalt tavle! Foto: Maud

Uteundervisning! Foto: Maud

Karoline underviser! Foto: Maud

Sebastian underviser! Foto: Maud

Lur gutt som laget seg solhatt! Foto: Maud

Martin deler ut ark! Foto: Maud

De tre bukkene Bruse! Foto: Maud

Maud underviser ute! Foto: Martin

Undervisning ute! Foto: Maud


I dag har Emily, Brit, Sebastian, Martin og Tor Arne vært å spilt golf. Når vi kom ned til golfbanen var det bare å sette seg i restauranten for å få litt mat i magen før vi skulle ut å slå 9 hull. Når maten hadde sunket var det Brit og Emily som gikk sammen, Sebastian og Martin gikk sammen, og Tor Arne gikk alene. Vi var altså tre grupper, og vi fikk med oss hver caddy. Emily hadde aldri spilt før, og ifølge caddyen som fulgte ho og Brit, gjorde hun det ganske greit. Sebastian og Martin hadde spilt litt før, så for dem gikk det ganske greit. De måtte bruke litt tid på å finne ballene, forde de forsvandt litt ut i skogen. Hele runden tok vel 3,5 time. Vi koste oss masse og slappet av i solen mens vi gikk bortover banene! 

Sebastian spiller golf! Foto: Martin

Golfbanen! Foto: Sebastian

I dag valgte vi å reise ut for å spise middag. Det tok veldig lang tid før maten kom, men den var heldigvis grei når det først ble satt på bordet! 

Greit med hjelp til å skjære opp biffen når man har gips på! Foto: Maud

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar