mandag 22. februar 2016

Nå har vi kommet hjem!

Hei!

Ca. klokken tolv på søndag reiste vi hjem fra Korea Garden Lodge, hjemme vårt de siste fem ukene. Vi brukte morgenen til å ta farvel med alle på hotellet og pakke ferdig de siste tingene.  Når tiden var inne til å reise ble øynene litt våte, mens vi satt oss inn i bussen for siste gang. Vi har hatt det kjempe bra på Korea Garden, men vi skal ikke legge skjul på at vi gledet oss veldig til å komme hjem igjen. 

Venter på avreise! Foto: Maud

Studenter med praksislærere! Foto: Blessings 

Studenter med lærere, rektorer og øvrige! Foto: Blessings 

På vei inn i bussen for siste gang! Foto: Maud

Klare for å reise hjem! Foto: Maud
På vei til flyplassen i Lilongwe! Foto: Maud

På vei til flyplassen i Lilongwe! Foto: Maud


På flyplassen i Lilongwe gikk det veldig greit for seg alle kom seg fint igjennom alle kontrollene, selv om de mente på at Maud ikke hadde visum. Dette hadde hun selvfølgelig på lik linje med de andre, så etter litt om og men kom hun også igjennom.

På vei inn på flyet i Lilongwe! Foto: Maud

På vei inn på flyet i Lilongwe! Foto: Maud

Inne på flyet på vei til Lusaka og Nairobi! Foto: Maud

Første stopp var en kort mellomlanding i Lusaka, Zambia. Her skulle vi bare slippe av og få noen passasjerer på. Vi skulle altså ikke gå ut av flyet, men bli sittende der i 45minutter før vi var klare for take off igjen.

Neste stopp var flyplassen i Nairobi. Her har vi vært tidligere og minnene begynte å komme. Sist vi var på flyplassen husket vi hvor varmt vi syns det var, men denne gangen syns vi at det var litt kjølig. Det er altså helt tydelig at vi har klimatisert oss litt på de fem ukene. I Nairobi var vi et par timer før det var klart for den lengste flyturen.


På flyplassen på i Nairobi! Foto: Maud

I lufta på vei til Nairobi! Foto: Maud

Etter ca. 8 timer i luften landet vi trygt i Paris. Het måtte vi stå veldig lenge i kø for å komme igjennom sikkerhetskontrollen. Etter vi var ferdig der måtte vi finne en tavle hvor det sto hvilken gate vi skulle på. Etter ca. 30 minutter i buss kom vi frem til riktig terminal. Vi hadde ett par timer i Paris også, så det var tid til å kjøpe lunsj. Det var også tid til å skifte til litt varmere tøy, noe flere av oss gjorde.

På vei til terminalen i Paris! Foto: Maud

Lunsj i Paris! Foto: Maud

Når vi var klare for å lette i Paris gikk det opp for oss at vi kun var to korte (eller lange) timer unna Norge. Flyturen gikk fort og det var mange spente når vi kom frem til Gardermoen, på to sider av veggen. Vi fikk handlet litt i taxfreen og hentet bagasjen før vi løp ut for å møte kjente fjes!

Gjensynsglede! Foto: Maud

Vi fikk alle tatt et tårevått farvel med hverandre, selv om mange av oss sees igjen i morgen allerede på forelesning på Høgskolen. 

En fantastisk reise er over og det føles litt merkelig at vi skal tilbake til hverdagen i morgen igjen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar