lørdag 6. februar 2016

Et lite stykke Norge

Hei!

I dag har vi hatt en skikkelig fridag! Vi har ligget i sola og stekt hele dagen. Vi våknet til vanlig tid i dag, så når klokken var 09 hadde de fleste av oss spist frokost og lagt oss klare i solen. I dag har har solen virkelig stekt, noe vi merket godt når vi gikk ut av solen. Mange av oss ligner på tomater og kjenner varmen godt på kroppen, for å si det slikt. 

Lise og Vibeke, praksislærerne våre reiser hjem i morgen tidlig, så i dag overrasket Lise oss med norsk melkesjokolade! Det smakte virkelig godt, og vi synes det var veldig hyggelig at hun hadde tatt med sjokolade til oss alle! 

Ekte norsk melkesjokolade! Foto: Maud

Avslapping ved bassenget! Foto: Maud

Avslapping ved bassenget! Foto: Maud

Sydama kom innom i dag igjen for å sjekke om kjolene passet denne gangen. Nå har 4 av 10 fått kjolene/skjortene, mens de andres trenger fortsatt litt justeringer. 

Kjoleprøving! Foto: Maud

Kjoleprøving! Foto: Maud

Kjoleprøving! Foto: Maud


Etter å ha ligget i solen i ca. 6timer var det på tide å reise til skolene for å male strøk nummer to på tavlene. Nå er de klare til å starte på en ny uke, hvor elevene forhåpentligvis ser hva som står på tavlene. 

Tavlemaling! Foto: Maud


Viserektoren lot oss ikke dra fra skolen før hendene var vasket etter malingen! Foto: Maud


Shelter update! Nå er gulvet helt ferdig, så nå venter vi på at det skal tørke.

Shelteret! Foto: Maud

Shelteret! Foto: Maud

Shelteret! Foto: Maud

Shelteret! Foto: Maud

Vi bestemte i dag at siden det er siste dagen til denne runden med praksislærere skulle de få bestemme hvor vi skulle spise middag. De valgte Mamma Mia, så italiensk ble det til middag i dag. Vi spiste både middag og dessert i dag, så nå er vi mette hele gjengen.

På Mamma Mia! Foto: Maud


Kaffemilkshake! Foto:MaudI dag er det lørdag, så i kveld er det filmkveld! Vi har satt oss tilrette i baren og i dag er det disney klassikeren Mulan som vises på skjermen.

Filmkveld i baren! Foto: Maud

I natt lander praksislærerne vi skal ha de to siste ukene, så det er en spennende uke vi går i møte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar