onsdag 20. januar 2016

Varmt!

Hei!

Nå er vi ferdig med dagens tur til skolene. I dag er det veldig varmt, syns vi, men ikke lokalbefolkningen. De kler på seg dun jakker, mens vi kler på oss det tynneste vi har. Når vi kom hjem fra skolene i dag, gikk vi rett til bassenget og tok oss en svømmetur. Vi sitter her fremdeles og tar livet veldig med ro.

Dagen vår startet med å synge bursdagssangen for Paul, sjåføren vår! Vi hadde norsk sjokolade og litt penger som han fikk!

Cecilie og støttekontakt på svømmetur! Foto: Maud 


Bilder fra bursdagssangen med sjåførene våre Julius og Paul! Foto: Vibeke


På skolene i dag har alle hatt det bra, men veldig varmt. Vi har fått observert masse og sett mye nytt i dag også. Noen av oss har også fått prøvd seg på litt undervisning. En av lærerne på Chatuwa har fått malaria så hun kom ikke på skolen i dag. Det kom derfor ingen lærer til den ene time. Karoline og Maud måtte derfor improviserte litt. Elevene ble spurt om å lære de å si hallo på Chichewa, også fikk elevene lære hvordan man sier hei på norsk. Det var ett par som var hjemme syke i dag også, så vi får håpe at de som er syke nå blir bra i løpet av dagen og at vi andre oss holder friske.

Elever på Chatuwa! Foto: Maud


I går publiserte vi ett innlegg om at vi skal bygge ett shelter. De har allerede startet med å grave ut hvor bygget skal stå. Vi har overlevert pengene og skrevet kontrakt, så nå er det virkelig i gang!

Her har de gravd ut hvor shelteret skal være! Foto: Maud 

Bunker med penger og kontraktskriving! Foto: SebastianOm et par timer skal vi ha et møte med våre norske veilederne våre. Vi skal fortelle om dagen vår og diskutere hvordan vi skal fordele alle klærne vi har med oss ned!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar