torsdag 21. januar 2016

Fortsatt veldig varmt!

Hei!

I går kveld bestemte vi oss for å spise middag på hotellet og ikke reise ut. De siste dagene har veldig mange sjekket inn, så det var veldig mange i restauranten. Mange av servitørene hadde fått fri, så det var mye kaos.  Noen av oss bestilte pizza, men etter ca 40 min kom de bort til oss og så vi måtte bestille noe annet, fordi de var tomt for ost. Enda en time gikk før maten vår kom, så det ble en sen kveld selv om vi ikke reiste ut. Men maten på hotellet er veldig god, selv om det noen ganger ta litt tid.

Bildet ut fra klasserommet på Chauwa! Foto: Karoline


I dag har det også vært en veldig varm dag. På Cathuwa i dag målte vi 35,8 grader inne i klasserommet! Det er veldig varmt og varmen gjør ikke akkurat noe med lukten i klasserommet. Vi har observert i dag også! Begge guttene er endelig friske, så de fikk vært med på skole i dag. Guttene var i 7B, mens jentene var i 7A.  Vi hadde ett møte med rektoren og lærerne hvor vi diskuterte hvordan vi skal gjøre det de neste dagene og neste uke, når vi skal starte med undervisningen. Vi snakket også om fotballturneringen som vi skal ha om noen uker!

- Karoline, Sebastian, Martin og Maud

Her hadde temperaturen sunket ned fra 35,8 grader! Foto: MaudPå Bambino har vi observert i 1.klasse nord idag. Pål og Kjersti har vært med oss når vi har vært med klassen både ute og inne. Vi har snakket om likheter og ulikheter fra det norske klasserommet og begynt å tenke på hvilke fag vi vil undervise i, og hvordan vi skal legge det opp. I morgen er det siste dag med observasjon før vi skal prøve oss til mandag. Spennende!

-Emilie og Kathinka

Andre klassinger på Bambino! Foto: Kathinka

Rektorer knytter bånd! Foto; Emilie


I dag har vi på Mwenyekondo observert i  både 7A, B og C. Det har vært en veldig varm dag, og det å sitte i et trangt klasserom da tar på.Stine og Emily fikk mulighet til å gå rundt og titte inn hos de ulike trinnene, og rundt på skoleområdet. Når vi pratet med en av lærerne fikk vi vite at lærerutdanningen her er kun 2 år. Når de er ferdig utdannet så blir de plassert på en tilfeldig skole av staten, så mange må derfor flytte fra hjemmet. Dette var veldig nytt for oss!

- Stine, Cecilie, Marit og Emily


Bilder fra Mwenyekondo! Foto: CecilieByggingen av shelteret er i full gang! I dag kom mursteinen og sanden som skal brukes til støpingen. De har sagt at de skal være ferdig om to uker, så det blir spennende og se om klarer å holde seg til fristen. Vi var nede og så når mursteinen kom og hele lastebilen ble tømt på noen minutter. De kastet ikke en og en murstein til hverandre, men kanskje 7 av gangen!

Kasting av murstein! Foto: Maud

Her har noe av materialene kommet! Foto: Maud

Om litt kommer skredderen og skal ta mål av oss til kjoler! Det blir gøy å velge stoff og form til en helt egen kjole. Det har de færreste av oss gjort tidligere!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar