lørdag 30. januar 2016

70års-lag

Hei!

I går kveld feiret vi Tor Arnes 70års dag. Det var invitert mange og alle studentene var klare for fest.

Festen skulle være her på hotellet og servitørene hadde dekke på langbordet. Vi kom tidlig ned og gledet oss til å hilse på de ander gjestene, men vi glemte et lite sekund at vi er i Afrika, så her kommer man når det passer seg. Halvannen time etter at alle skulle vært der var vi klare for å spise mat. Vi spiste og koste oss. Etter vi var ferdig med å spise reiste vi studentene oss opp og var klare til å synge en sang som vi hadde skrevet om og til Tor Arne. Vi sang på norsk, så det var nok ikke mange av afrikanerne som skjønte hva vi sa, men de klappet og lo når vi var ferdig. 

Langbordet! Foto: Maud

Restauranten! Foto: Maud 

Alle danser! Foto: Maud

Studentene klare for fest! Foto: Brit

Studentene er klare for å synge! Foto: Brit


Etter at vi hadde sunget kom servitørene ut med kake og sang bursdagssangen! Kake ble spist og så var det tid for dansing, african style! Alle var på dansegulvet og hoftene fikk kjørt seg. Vi lo og hadde det kjempe gøy. Her nede følger de sola, så når klokka var ti hadde nesten alle reist hjem. Vi syns det var litt tidlig å avslutte festen så tidlig, så vi forsatte rett og slett. 

Tor Arne og ordføreren skjærer kake! Foto: Brit
Utover kvelden ble det bestemt at det var på sin plass med ett nattbad. Nesten alle studentene løp opp og tok på seg badetøyet og hoppet i bassenget. Til vår store overraskelse ble også Tor Arne og Pål med ut i bassenget også. Vi tullet litt med praksislærerne våre og sa at de måtte være med også, men de hadde jo ikke skiftet, men så spreke som de er, tok de sats og hoppet ut i bassenget med klærne på! Det ble badet til langt ut på natt og vi hadde en veldig hyggelig kveld. 

Nattbad! Foto: Maud

Nattbad! Foto: Maud


I dag startet dagen med en sen frokost. Vi hadde ingen planer i dag, så det var veldig deilig å kunne sitte vet frokostbordet lenge og bare ta livet med ro. Det regnet til klokken var rundt tre, så frem til det ble tiden brukt til å spille spill. Når solen titte frem hentet vi bikinien og la oss ved bassenget. På kvelden reiste vi ut for å spise italiensk mat. 

Spilling! Foto: Maud


Når vi kom tilbake etter middag rigget vi oss til i baren på hotellet, koblet opp pcen til tvn og satte på en film.  I morgen er skal vi en tur til Chrisis Nursery home, et barnehjem for foreldreløse små barn. Vi regner med at det blir noen sterke inntrykk som vi skal skrive om i morgen. Nå skal vi se ferdig filmen, før det blir natta! 

Filmkveld! Foto: Maud

Filmkveld! Foto: MaudIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar