fredag 29. januar 2016

Tur til wild life park!


Hei!

I hele natt har det regnet mye og vi hører det godt i blikktaket på hotellet. Vi hørte regnet i blikktaket på skolen veldig godt også. Å prøve å undervise mens det høljer ned er ikke bare lett. Regnet ga seg heldigvis litt ut på dagen, så det var mulig å ta med elevene litt ut.

På Mwenyekondo har elevene hatt om hode-skulder-kne og tå i dag. Det har skrevet teksten ned i bøkene sine, lært seg de norske ordene og selvfølgelig sunget sangen!

Plakat! Foto: Marit

Dansing i skolegården! Foto: Marit


På Chatuwa har elevene i dag fått vite hvem som er plukket ut til fotballaget. De tok det veldig bra at ikke alle får være med og det er vi veldig glade for, selv om vi veldig gjerne skulle hatt med alle. Elevene har også vært ute og tegnet de stilkene som de fant rundt i skolegården i dagens sciencetime!

Elevene observerer! Foto: Maud

Elevene observerer! Foto: Maud


I dag har vi på Bambino vært på klassetur! Vi var først på supermarked, der hvor alle 1.klassingene hadde fått med seg 1000kwc slik at de skulle få lære seg det å vente i kø, oppføre seg ordentlig i butikken og at de skulle få igjen penger. En ting vi reagerte på var det lærerne valgte ut hva de skulle kjøpe. Alle måtte kjøpe en juice, en potetgullpose og baconsnacks, det er veldig vanlig at barna spiser dette til lunsj. Her dukket det også opp to fotografer som tok bilder av barna og oss absolutt hele tiden. Vi spurte lærerne om de kanskje var fra en avis, men da fortalte de at fotografene bare tok bilder slik at de kunne selge dem videre og at de fikk lov ettersom barna syntes det var moro. Det syntes vi var ganske ubehagelig. Den ene fotografen ble faktisk med på hele turen videre. Etter supermarkedet dro vi til Wild Life Park for å spise lunsj og se på dyrene som var der. Vi så ugler, aper, krokodiller og bavianer (og noe vi tror var en slange). Uheldigvis for oss og barna så vi ikke noen løver etter som de lå langt inni skogen å sov. Det var egentlig mange dyr vi ikke fikk sett pga de sover om ettermiddagen fortalte guiden oss. Alt i alt hadde vi en veldig fin tur!

Apekatt i parken! Foto: Emilie

Elevene i parken! Foto: Emilie
Nå er alle pyntet til fest, og vi er klare til å feire Tor Arnes 70års dag. Det er invitert rundt femti stykker, lærere, rektorer, ordfører og lignende så det blir en veldig spennende kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar